Şehit Ali Koç'un ailesi acı haberi hacda aldı!

Iğdır'daki bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Ali Koç'un hac ziyareti için Suudi Arabistan'da bulunan annesi Emine Koç ile babası Mithat Koç Türkiye'ye getirilecek. Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'ndaki memurların görev yerlerine gidişine refakat eden p

Şehit Ali Koç'un ailesi acı haberi hacda aldı!

Iğdır'daki bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Ali Koç'un hac ziyareti için Suudi Arabistan'da bulunan annesi Emine Koç ile babası Mithat Koç Türkiye'ye getirilecek.

Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'ndaki memurların görev yerlerine gidişine refakat eden polis ekibine yönelik bombalı saldırıda şehit olan Ali Koç'un hac ziyareti dolayısıyla Suudi Arabistan'da bulunan anne ve babasının Türkiye'ye getirilmesi için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun devreye girdi.

KOMŞUSU BAKAN ALABOYUN'U BİLGİLENDİRDİ

Edinilen bilgiye göre, şehit polis memuru Koç'un akrabası Ali Rıza Gül, ailenin hacda olduğuna ilişkin komşusu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun'u bilgilendirdi. Bunun ardından bakan Alaboyun, Başbakanlık, Dışişleri Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türk Hava Yolları nezdinde girişimlerde bulundu. Şehidin annesi Emine Koç ile babası Mithat Koç'un uçakla Türkiye'ye getirileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler