Şehit ailesi karşı karşıya!

Diyarbakır'daki hain saldırıda şehit düşen 13 askerden biri olan Jandarma Uzman Onbaşı Fahrettin Aksu'nun, cenazesinin nerede toprağa verileceği, eşiyle Aksu'nun anne ve babasını karşı karşıya getirdi. Şehidin eşi Hacer Aksu (21), kocasının Hatay'ın Kırık

Şehit ailesi karşı karşıya!

Diyarbakır'daki hain saldırıda şehit düşen 13 askerden biri olan Jandarma Uzman Onbaşı Fahrettin Aksu'nun, cenazesinin nerede toprağa verileceği, eşiyle Aksu'nun anne ve babasını karşı karşıya getirdi.

Şehidin eşi Hacer Aksu (21), kocasının Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde toprağa verilmesini isterken, şehit Fahrettin Aksu'nun (24) anne ve babasınınsa oğullarının Erzincan'da son yolculuğuna uğurlanmasını istediği öğrenildi. Hacer Aksu, kayınbaba ve kayınvalidesiyle birlikte eşinin cenazesini almak için Diyarbakır'da bulunduğu belirtilirken, şehit Jandarma Uzman Onbaşı Fahrettin Aksu'nun nerede toprağa verileceğiyse aile arasında yapılacak görüşmeden sonra netlik kazacağı bildirildi.

Öte yandan, Fahrettin ve Hacer Aksu'nun, yaklaşık 2 yıl önce internetten tanışıp evlendikleri bilgisine ulaşılırken, Aksu çiftinin bu evliliklerinden de Damla adında bir kız çocukları olduğu ve Damla'nın da henüz 6 aylık olduğu bilgisine ulaşıldı. Bu arada genç çiftin evliliğine karşı çıkan Hacer Aksu'nun babası Celal Doğan ise kızı ve ailesiyle yaklaşık 2 yıldan bu yana görüşmediğini ancak damadının ölüm haberinin kendisini üzdüğünü dile getirdi. Doğan'ı, Hatay'ın Kırıkhan ilçesindeki evinde ziyaret

eden Kaymakam Hikmet Çelik, Doğan'a başsağlığı diledi. Çelik, ziyaret sonrasında gazetecilere kısa bir açıklama yaparak, şehit Jandarma Uzman Onbaşı Fahrettin Aksu'nun nerede toprağa verileceği konusunun henüz netlik kazanmadığını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler