Şehit Abisi Bakan'a Sert Çıktı

 Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Polis Memuru Ahmet Geben için Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.Ağabey'den Bakan Şahin'e tepkiUçakla Kahramanmaraş'a daha sonra karayoluyla ilçeye gele

Şehit Abisi Bakan'a Sert Çıktı

 

Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Polis Memuru Ahmet Geben için Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

Ağabey'den Bakan Şahin'e tepki

Uçakla Kahramanmaraş'a daha sonra karayoluyla ilçeye gelen Bakan Şahin, tören alanında şehit yakınlarına baş sağlığı diledi. Bu sırada şehidin ağabeyi olduğu öğrenilen Recep Geben, terör örgütüne tepki göstererek sorunun çözülmesini istedi. "PKK'lıları davul zurnayla karşıladınız. 3 tane köpeği susturamadınız" diyerek tepki gösterdi. Öfkeli ağabey, yakınları tarafından sakinleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem