Şehidin naaşı memleketine ulaştı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlarda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Ordulu Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu'nun naaşı, memleketi Ordu'ya getirildi. Şehit Fatih Efiloğlu'nun naaşı Ünye ilçesindeki baba evine getirilirken, dü

Şehidin naaşı memleketine ulaştı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlarda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Ordulu Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu'nun naaşı, memleketi Ordu'ya getirildi.

Şehit Fatih Efiloğlu'nun naaşı Ünye ilçesindeki baba evine getirilirken, düzenlenen mevlit programına, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Garip Gümüş, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, şehidin annesi Havva Efiloğlu, babası Mustafa Efiloğlu, eşi Özlem Efiloğlu, kardeşleri, askeri ve sivil erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektiği gözlenirken, bazı yakınları ise sinir krizi geçirdi. Şehidin naaşının Ünye Devlet Hastanesi morgunda bekletileceği ve yarın Ünye Cumhuriyet Meydanı'nda saat 11.00'de düzenlenecek törenin ardından Pelitliyatak Körfez Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler