Şehidin cenazesi memleketine uğurlandı

Osmaniye'de operasyon sırasında bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Ufku Demirel için Jandarma Bölge Komutanlığı'nda tören düzenlendi.Osmaniye Hasanbeyli ilçesinde bulunan dört adet rüzgar tribününün bölücü terör örgütü (BTÖ)

Şehidin cenazesi memleketine uğurlandı

Osmaniye'de operasyon sırasında bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Ufku Demirel için Jandarma Bölge Komutanlığı'nda tören düzenlendi.

Osmaniye Hasanbeyli ilçesinde bulunan dört adet rüzgar tribününün bölücü terör örgütü (BTÖ) mensubu bir grup terörist tarafından el yapımı patlayıcı ile kullanılamaz hale getirilmesi sonrası başlatılan operasyonda ağır yaralanan Demirel, helikopterle sevk edildiği Adana Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Şehit Demirel'in naaşı Tokat iline uğurlanması için Jandarma Bölge Komutanlığı'nda resmi tören düzenlendi.

Jandarma Bölge Komutanlığı'nda düzenlenen törene, Vali Mustafa Büyük, Adana Milletvekilleri, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, askeri ve mülki erkân, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile askerler katıldı.

Şehidin cenazesi memleketine uğurlandı

Şehidin cenazesi memleketine uğurlandı

Şehidin cenazesi memleketine uğurlandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler