Şehidin baba ocağına ateş düştü

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Ali Sarak'ın Osmaniye'deki baba ocağına ateş düştü.Şehit Uzman Çavuş Mehmet Ali Sarak'ın (25) Osmaniye'nin Mevlana Mahallesi Dervişiye köy yolunda o

Şehidin baba ocağına ateş düştü

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Ali Sarak'ın Osmaniye'deki baba ocağına ateş düştü.

Şehit Uzman Çavuş Mehmet Ali Sarak'ın (25) Osmaniye'nin Mevlana Mahallesi Dervişiye köy yolunda oturan ailesine acı haberi Jandarma Alay Komutanı Albay Metin Düz ve askeri yetkililer verdi. Şehidin annesi Zeynep, babası Mustafa ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Albay Düz, şehidin babasına başsağlığı dileyerek teselli etmeye çalıştı. Metanetini korumaya çalışan baba Mustafa Sarak taziyeleri kabul etti. Bayram sevinci hüzne dönüşen anne Zeynep Sarak, "Alim, Alim bayram üstü nerdesin" diye ağıt yaktı. Bu arada acı haberi duyan aile yakınları ve komşular da şehit evine akın etti. Acı haberle fenalaşan şehit yakınlarına hazır bekletilen ambulanslarda müdahale edildi.

BAYRAM GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK

Şehit Uzman Çavuş Mehmet Ali Sarak'ın cenazesinin bugün saat 14.00'de Diyarbakır'da düzenlenecek törenin ardından memleketi Osmaniye'ye getirileceği, yarın öğle namazına müteakip Mezarlık Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Osmaniye Belediyesi Asri Mezarlığı'ndaki şehitliğe defnedileceği bildirildi. Ailenin 5 çocuğundan biri olan ve 2 yıl önce de bir kardeşini trafik kazasında kaybeden şehit Uzman Çavuş Mehmet Ali Sarak'ın görev yaptığı birliğindeki bayramlaşma törenine giderken şehit edildiği öğrenildi. Diğer yandan terör saldırılarının başladığı Temmuz ayından bu yana en çok şehit veren illerden biri olan Osmaniye, şehit Mehmet Ali Sarak ile 9. şehidini vermiş oldu.

Şehidin baba ocağına ateş düştü

Şehidin baba ocağına ateş düştü

Şehidin baba ocağına ateş düştü

Şehidin baba ocağına ateş düştü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem