Şehidimizin ailesi fenalık geçirdi

Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan piyade er Mehmet Kıran'ın (21) anne ve babası, aldıkları acı haber sonrası fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.Hastaneye Acı haberi Sakarya Garnizon Komutanlığı'ndan Yarbay Serhat Özkü

Şehidimizin ailesi fenalık geçirdi

Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan piyade er Mehmet Kıran'ın (21) anne ve babası, aldıkları acı haber sonrası fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye Acı haberi Sakarya Garnizon Komutanlığı'ndan Yarbay Serhat Özkütük, Söğütlü Kaymakamı Adil Karataş, Sakarya Valiliği Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Taylan Şanlı, Söğütlü ilçesi Gündoğan Mahallesi

Çatalboğaz mevkiinde bulunan aileye verdi. Haberi alan anne Rahime Kıran ve baba Mehmet Kıran, sinir krizi geçirerek fenalaştı. Kalp rahatsızlıkları bulunduğu öğrenilen anne ve baba, 2 ayrı ambulansla Ferizli İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Başarılı sporcu Okçuluk İl Temsilcisi Osman Özkan ise okçu Mehmet Kıran'ın başarılı, temizl ve ahlaklı bir sporcu olduğu ifade ederek, "Acı haber yüreğimizi yaktı. Başımız sağolsun" dedi. Bu arada Şehit Mehmet'in, asker öncesi okçuluğu bıraktığı, asker dönüşü spora devam edeceğini söylediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem