Sedat Peker'in bildirisine Koç'tan tepki

'Barış için akademisyenler' grubu üyesi binden fazla kişinin Doğu ve Güneydoğu'da yaşananları eleştirdikleri, “Bu suça ortak olmayacağız” başlıklı bildirinin ardından, Sedat Peker’in bildiriyi yayınlayanlara yönelik sözleri büyük yankı uyandırdı   KOÇ: 3.

Sedat Peker'in bildirisine Koç'tan tepki
'Barış için akademisyenler' grubu üyesi binden fazla kişinin Doğu ve Güneydoğu'da yaşananları eleştirdikleri, “Bu suça ortak olmayacağız” başlıklı bildirinin ardından, Sedat Peker’in bildiriyi yayınlayanlara yönelik sözleri büyük yankı uyandırdı
 
KOÇ: 3. SINIF MAFYA BABALARI İÇİN...
 
Haluk Koç, "Bugün basında var. Savcılara bir çağrı var. Eğer kendileri harekete geçmeyeceklerse bu ifadeler karşısında ben buradan açık çağrı yapıyorum: Türk Ceza Kanunu’nun 106. maddesi açık. Cumhuriyet Savcılarının bu 3. sınıf mafya babaları için harekete geçmesi gerekiyor" dedi. Koç, "Parti olarak bu bildirinin arkasında değiliz. Düşünce ve ifade özgürlüğü çerçevesinde herkes bu hüriiyetini şiddeti, terörü teşvik etmeden ifade eder" diye konuştu.
 
'OLUK OLUK KANLARINIZI AKITACAĞIZ'
 
Peker'in internette koyduğu açıklamada şu ifadeler yer almıştı: "Devlet eğer ki birgün işleyemez hale gelirse yani terör ve düşman ülkeler hedefine ulaşırsa bu Vatanın evlatları yani kasap Ahmet'ler, bekçi Kemal'ler, bilgisayar mühendisi Yavuz'lar yani kısacası tüm Vatan öncelik olarak dağlarda teröristleri aramayacaklardır. İmza attığınız bildiriyi önlerine alacak, gerçek tehlikeli olanlar sizlersiniz diyerek lüks yerlerdeki işyerlerinize gelecekler (Ancak rahat olun sizleri çocuklarınızın ve eşlerinizin yanında öldürmeyeceklerdir.) İntikamlarını dahi Müslüman’e yakışır bir şekilde alacak ancak sizlerin kanlarıyla duş yapmayı da unutmayacaklardır.
 
Eğer ki benim fikrimi sorarsanız; kendi can sağlığınız için siz bu devleti batırmaya uğraşmayın. Şu an dahi hayatta olabilmenizin tek sebebi, devletin var olması ve ayakta durmasıdır. 
 
KANLARINIZDA DUŞ ALACAĞIZ
 
Tekrardan söylüyorum; oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler