Seda Sayan da isyan etti!

"2.Sayfa" programına telefonla katılan Sayan "İnanılmaz sinirliyim. Ayıp artık. Koskoca kadınım ben, hangi ilişkimi sakladım. Bir de bunlar mutaasıp geçinen gazeteler, ne kadar ayıp ya. Doğuş benim arkadaşım, kardeşim. Başka da hiçbir şey olamaz.Utanıyoru

Seda Sayan da isyan etti!

"2.Sayfa" programına telefonla katılan Sayan "İnanılmaz sinirliyim. Ayıp artık. Koskoca kadınım ben, hangi ilişkimi sakladım. Bir de bunlar mutaasıp geçinen gazeteler, ne kadar ayıp ya. Doğuş benim arkadaşım, kardeşim. Başka da hiçbir şey olamaz.

Utanıyorum şu yaşta hesap veriyorum. Hayatımda hiç kimse yok. Bir müddet olmasına da izin vermeyeceğim, istemiyorum. Biraz bunun tadını çıkarıyorum. Benim artık kocaman bir oğlum var. Hayatımda şimdiye kadar ne halt yediysem bitti, gitti.

Doğuş'la yanyana gelme sebebim de sokak çocukları için çok önemli bir iş yapmak istemesi. Ben de saygı duyduğum için Doğuş'un yanında oldum, olacağım da" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem