Seçimde oylar eşit çıkınca bakın ne yaptılar!

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Biberoğlu Mahallesinde yapılan muhtarlık seçimlerinde iki muhtar adayı berabere kalınca kura çekildi.2014 yerel seçimleri sonrasında Büyükşehir Yasası kapsamında mahalle statüsü kazanan ve İzmit Belediyesi’ne bağlanan Biberoğlu’nd

Seçimde oylar eşit çıkınca bakın ne yaptılar!

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Biberoğlu Mahallesinde yapılan muhtarlık seçimlerinde iki muhtar adayı berabere kalınca kura çekildi.

2014 yerel seçimleri sonrasında Büyükşehir Yasası kapsamında mahalle statüsü kazanan ve İzmit Belediyesi’ne bağlanan Biberoğlu’nda muhtar adayı Necdet Kocaman ve Ahmet Uzun, 2111 numaralı sandıktan 42’şer oy olarak berabere kaldı.

Kocaeli Adliyesi’nde yapılan beraberliğin çıktığı 2111 numaralı sandık başkanı Metin Yılancı’nın çektiği kurayla Biberoğlu Mahallesinin muhtarı Necdet Kocaman oldu. Mahalle muhtarlığını kura ile kazanan Kocaman, sonuçla ilgili, "Çok güzel bir yarış oldu. Mahallemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Kaybeden Ahmet Uzun da, “Centilmence bir mücadele oldu. Demokrasiye her zaman saygımız var. Hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler