Seçim Sonuçları Erken Geldi

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Muammer Aydın, seçimin 'olaysız ve hilesiz hurdasız' tamamlanmasından dolayı memnun.Aydın, genel seçim için uzun süredir yaptıkları çalışmaların karşılığını başarılı bir şekilde aldıklarını söyledi. Seçim sonuçlarının önc

Seçim Sonuçları  Erken Geldi

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Muammer Aydın, seçimin 'olaysız ve hilesiz hurdasız' tamamlanmasından dolayı memnun.

Aydın, genel seçim için uzun süredir yaptıkları çalışmaların karşılığını başarılı bir şekilde aldıklarını söyledi. Seçim sonuçlarının öncekilere göre daha erken alındığına işaret eden Aydın, bunda Bilgisayar Destekli Seçmen Kütüğü Sistemi'nin (SEÇSİS) önemli rolü olduğunu ifade etti. Aydın, "Sonuçlar 733 ilçeyi merkeze online bağlayan SEÇSİS sayesinde erken alındı.

Sonuçlar, ilçe seçim kurullarının bilgisayar sistemine girildiği anda merkeze de ulaştı" diye konuştu. YSK Başkanlığı ile il ve ilçe seçim kurullarında görevli personelin özveriyle çalıştığını dile getiren Aydın, kesin sonuçları bir haftaya kadar açıklayabileceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler