Seçim paraları ne zaman ödenecek?

7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleşecek olan Genel Seçimler'de Kurs verilen sandık kurulu başkanları, Kurs verilmeyen sandık kurulu başkanları, Devlet memuru olan ve eğitim verilen üye, Eğitim verilmeyen sandık kurulu memur üye ve Siyasi partili üyelerine

Seçim paraları ne zaman ödenecek?

7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleşecek olan Genel Seçimler'de Kurs verilen sandık kurulu başkanları, Kurs verilmeyen sandık kurulu başkanları, Devlet memuru olan ve eğitim verilen üye, Eğitim verilmeyen sandık kurulu memur üye ve Siyasi partili üyelerine verilecek ücretler Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklandı.

7 Haziran seçimlerinden ücret alacak kişilerin listesi ve ücretleri şu şekilde:

SİYASİ PARTİ ÜYELERİ: 64 TL
KURS VERİLMEYEN SANDIK KURULU MEMUR ÜYE: 64 TL 
KURS VERİLEN SANDIK KURULU MEMUR ÜYE: 128 TL 
KURS VERİLMEYEN SANDIK KURULU BAŞKANI: 146 TL 
KURS VERİLEN SANDIK KURULU BAŞKANI: 219 TL 

7 Haziran seçimlerinde sandık başında görev yapan kişilerin ücretlerinin 2015 yılında bir hafta gecikmeli yatırılması bekleniyor. Geçtiğimiz seçimlerde göz önüne alındığında görev süresinden 1 hafta sonra yani 14 Haziran-21 Haziran tarihleri arasında ücretlerin banka hesaplarına yatması bekleniyor. Sandıkgörevlilerinin ücretleri vermiş oldukları hesap numaralarına otomatik olarak yatırılacaktır. Sandık görevlilerinin bu konuyla ilgili herhangi bir çalışma yapması gerekmemektir. Sandık kurulunda görev alan üyelerin ücretlerinin 7 Temmuz ya da 15 Temmuz'da PTT şubeleri ya da Ziraat Bankalarından ödenmesi bekleniyor..

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem