Seçim kavgası: 9 yaralı

Merkez Karaköprü ilçesi 100. Yıl İlkokulunda, akraba oldukları öğrenilen muhtar adayları İsmail Ç. ile Şükrü P. arasında başlayan sözlü tartışma, yakınlarının katılımıyla bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Olayda, kavgaya müdahale eden bir p

Seçim kavgası: 9 yaralı

Merkez Karaköprü ilçesi 100. Yıl İlkokulunda, akraba oldukları öğrenilen muhtar adayları İsmail Ç. ile Şükrü P. arasında başlayan sözlü tartışma, yakınlarının katılımıyla bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Olayda, kavgaya müdahale eden bir polis memuru ile 3 kişi bıçakla yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis, kavgaya karışan 2 kişiyi gözaltına aldı.

Birecik ilçesine bağlı Çiftlik köyünde ise muhtar adayları arasında çıkan sözlü tartışma silahlarında kullanıldığı kavgaya dönüştü. Olayda yaralanan 6 kişi, Birecik Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Köyde güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, kavgaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler