Sebat'ın kaderi bizi bekliyor

Trabzonspor mali batakta, prestijini kaybetti. Anadolu’da liderliğini yitirdi, dostu kalmadı, lobisi zayıfladı ve tahribat çok büyük. Korkarım A.Sebat’ın kaderi bizi bekliyor.Bu tablonun baş sorumlusu eski bakan Faruk Özak ile Divan başkanı Ali Özbak’tır.

Sebat'ın kaderi bizi bekliyor

Trabzonspor mali batakta, prestijini kaybetti. Anadolu’da liderliğini yitirdi, dostu kalmadı, lobisi zayıfladı ve tahribat çok büyük. Korkarım A.Sebat’ın kaderi bizi bekliyor.

Bu tablonun baş sorumlusu eski bakan Faruk Özak ile Divan başkanı Ali Özbak’tır. Başkaları da var ama onlar bu gidişata göz yumdular. Önce bu iki kişi Trabzonspor’un üzerinden elini çeksin.
 
ÖZAK VE ÖZBAK’A SUÇLAMA!
 
Son genel kurulun başkan adayıyken ağır baskılara maruz kalarak “Ben başkan olursam takımı küme bile düşürürler” diyerek tehdit edildiğini iddia eden Eyüp Aşık, sert açıklamalarda bulundu. Aşık, gelinen tablonun baş sorumlusu olarak Faruk Özak ile Ali Özbak’ı gösterdi ve her ikisinin artık Trabzonspor’dan elini çekmesi gerektiğini belirtti.
 
GÖZ YUMDULAR KULÜP BATTI
 
Özak ile Özbak’ın yanı sıra başka suçluların da olduğunu belirten Aşık, Özak ile Özbak’ın son genel kurula müdahil olduklarını belirtirken, “Şener ve yönetiminin şeklini, biçimini, ruhunu belirlediler. Sonra da yapılan yanlışlara ‘dur’ demediler. Bu ağır fatura durdurulmadığı müddetçe Trabzonspor’un kapısına kilit vurmaya kadar gidilir” dedi.
 
KURTULUŞ REÇETESİ VAR
 
Aşık, Trabzonspor’un krizde ve kaos da olduğunu, her anlamda batakta bulunduğunu belirterek, “Bütün birimleri ile çökmüş bir sistem var. Tahribat ancak 5 yılda düzelebilir. Yeni bir takım kurmak zor. Gerekirse, kurumsal olarak Trabzonspor başka bir takımla bütünleştirilmeli yeniden yapılandırılmalıdır. Bunu da camia düşünmeli” dedi.
 
BAŞKAN ADAYI MI?
 
Eyüp Aşık, Faruk Özak ve Ali Özbak ile adını vermediği birkaç kişinin Trabzonspor’un üzerinden elini çekmesi halinde, kurtuluş reçetesini hayata geçirecek ekibin yönetimin ve başkanın bulunabileceğini belirterek “Bu iki arkadaşımız kenara çekilsin. Arka planda kalarak vitrinde roller dağıtmasın, Trabzonspor kendine yol bulur” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler