Say Kılıçdaroğlu'na meydan okudu

 Bir süredir Twitter'a yazdıkları ile gündeme gelen ünlü piyanist Fazıl Say hakkında "halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağıladığı" iddiasıyla 1,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanmıştı. HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILMIŞ

Say Kılıçdaroğlu'na meydan okudu

 

Bir süredir Twitter'a yazdıkları ile gündeme gelen ünlü piyanist Fazıl Say hakkında "halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağıladığı" iddiasıyla 1,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanmıştı.

 

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILMIŞTI

Twitter'da yazdığı bazı yazılarla, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği ve aşağıladığı gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan Say'ın ise ne diyeceği merak konusu olmuştu. 

Fazıl Say, Twitter'daki sayfasında bu soruşturmaya tepki gösterirken, bir yandan da kendisi üzerinden siyasi çıkar sağladığını düşündüğü CHP lideri Kılıçdaroğlu'na da yüklendi.

 

İşte Fazıl Say'ın tweet'leri;

 fazilsay.gif

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem