Savunma Bakanı'ndan 'bayrak' açıklaması

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yaşanan olaylar ve askeri alandan Türk bayrağının indirilmesi ile ilgili olarak, "Geçmişte düşük yoğunluklu savaş var, şimdi de milleti rahatsız eden görüntü var. Hangisi milleti daha çok rah

Savunma Bakanı'ndan 'bayrak' açıklaması

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yaşanan olaylar ve askeri alandan Türk bayrağının indirilmesi ile ilgili olarak, "Geçmişte düşük yoğunluklu savaş var, şimdi de milleti rahatsız eden görüntü var. Hangisi milleti daha çok rahatsız eder?" dedi.
 
Basın mensuplarının Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yaşanan olaylar ve askeri alandan Türk bayrağının indirilmesine yönelik sorduğu soruları cevaplandıran Yılmaz, "Barış süreci veya ülkenin doğusunda da batısında da hiçbir kimsenin ölmemesi, anaların ağlamaması, ne doğuda, ne batıda, ne kuzeyde, ne güneyde ocağına ateş düşmemesi bu milletin talebidir. Bu milletin talebini aldık, biz icraata koyduk. Biz barış ortamından bu ortama gelmedik. Bu ortamdan şikayet edenlerin, bu ortamdan önceki, her eve ateş düştüğü hali düşünsün." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem