Savcının arabasında kaçak sigara yakalandı!

Vatani görevini yapan bir savcının da içinde olduğu otomobilde yapılan aramada 6 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kırşehir-Mucur kara

Savcının arabasında kaçak sigara yakalandı!

Vatani görevini yapan bir savcının da içinde olduğu otomobilde yapılan aramada 6 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kırşehir-Mucur karayolunun 10. kilometresindeki uygulama noktasında şüphe üzerine F.A'nın kullandığı 46 F 3336 plakalı otomobili durdurdu.

Araçta yolcu olarak bulunan E.E.A'nın kendisini savcı olarak tanıtması üzerine Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığından arama kararı istendi. Mahkeme kararı ile yapılan aramada aracın bazı bölümlerinde 6 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Araçta bulunan 2 kişi, Kırşehir Adliyesinde savcıya ifade verdi.

Otomobilde bulunanlardan savcı olduğu belirtilen E.E.A'nın Sivas Askeri Mahkemesinde yedek subay olarak vatani görevini yaptığı, diğer kişinin ise E.E.A'nın kardeşi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem