Savcıların koruma polisleri de değiştirildi

Van Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Van merkezli Adana, Gaziantep, İstanbul, Kilis ve Kayseri’de El Kaide örgütüne yönelik yapılan operasyonda, diğer illerde gözaltına alınanlar Van’a getirilmeye devam ediyor.Operasyon sonrası dün avukatlara yapıla

Savcıların koruma polisleri de değiştirildi

Van Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Van merkezli Adana, Gaziantep, İstanbul, Kilis ve Kayseri’de El Kaide örgütüne yönelik yapılan operasyonda, diğer illerde gözaltına alınanlar Van’a getirilmeye devam ediyor.

Operasyon sonrası dün avukatlara yapılan kısıtlama sona erdi. Bugün Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde gözaltında bulunan şüpheliler avukatları ile görüşürken, sorgular da avukatlar nezaretinde devam ediyor. Soruşturmayı TMK ile görevli Van Cumhuriyet Savcısı Yakup Navruz yönetiminde 4 savcı yürütüyor.

Bu arada Van Adalet Sarayı’nda TMK ile görevli başsavcı vekili ile birlikte 8 savcının koruma polis memurlarının değiştirildiği bunun her yıl ocak ayında yapılan rutin değişiklikler olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem