Savcılar görevden alınmadı

Savcılar görevden alındı iddiası ortalığı karıştırdı. .Başsavcı Turan Çolakkadı, “Savcıların dosyadan alındığı bilgisi doğru değil. Şu an için savcılar dosyadaki görevine devam ediyor" dedi. Türkiye'yi sarsan 'Yolsuzluk ve rüşvet iddialarına' ilişkin soru

Savcılar görevden alınmadı

Savcılar görevden alındı iddiası ortalığı karıştırdı. .Başsavcı Turan Çolakkadı, “Savcıların dosyadan alındığı bilgisi doğru değil. Şu an için savcılar dosyadaki görevine devam ediyor" dedi.

 Türkiye'yi sarsan 'Yolsuzluk ve rüşvet iddialarına' ilişkin soruşturma İstanbul Cumhuriyet savcıları Celal Kara ile Mehmet Yüzgeç tarafından başlatıldı. Akşam saatlerinde bu iki ismin dosyadaki görevlerinden alındığı iddiası önce sosyal medyada yer aldı.

İddia daha sonra bazı TV ve internet sitelerine haber konusu oldu. Başsavcı Turan Çolakkadı, savcıların dosyadaki görevlerinden alındığı iddiasını yalanladı. Çolakkadı, “Savcıların dosyadan alındığı bilgisi doğru değil. Şu an için savcılar dosyadaki görevine devam ediyor." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem