Savcı şüpheli olarak çağırdı!

İstanbul Cumhuriyet başsavcılığı şok bir karar aldı.Hürriyet'in haberine göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, KCK Operasyonları kapsamında MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı, önceki MİT Müsteşarı Emre Taner'i ve Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş'i şüpheli sıfatı

Savcı şüpheli olarak çağırdı!

İstanbul Cumhuriyet başsavcılığı şok bir karar aldı.

Hürriyet'in haberine göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, KCK Operasyonları kapsamında MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı, önceki MİT Müsteşarı Emre Taner'i ve Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş'i şüpheli sıfatıyla ifadeye çağırdı. 

Edinilen bilgiye göre Oslo görüşmelerine ilişkin yeni bilgilere ulaşıldı. Savcılık bu bilgilere istinaden Hakan Fidan, Emre Taner ve Afet Güneş'i ifadeye çağırdı.

İNTERNETTE 47 DAKİKALIK KAYIT
MİT yetkililerinin, PKK üyeleri ile Oslo'da yaptığı bir görüşmeye ait olduğu iddia edilen 47 dakikalık bir ses kaydı internette yayınlanmıştı.

İddialara göre Türkiye'den iki MİT görevlisi ile terör örgütü PKK'nın Avrupa'da yaşayan lider kadrosundan üç isim, koordinatör ülke temsilcisi nezdinde Oslo'da görüştü. Kaydın yayınlanmasının ardından konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem