Savcı Öz: Hatıralarımı yazmaya başladım!

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından ismi gündemde çokça yer alan Savcı Zekeriya Öz  dün İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevinden alınıp Bakırköy Adliyesi’ne atanmıştı. Savcı Öz'ün bugün hakkındaki iddialarla ilgili olarak yaptığı yazılı aç

Savcı Öz: Hatıralarımı yazmaya başladım!
Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından ismi gündemde çokça yer alan Savcı Zekeriya Öz  dün İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevinden alınıp Bakırköy Adliyesi’ne atanmıştı. Savcı Öz'ün bugün hakkındaki iddialarla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklama ses getirdi. 
 
Yüksek yargı mensubu iki kişinin “Başbakan tarafından kendisiyle görüşmeye gönderildiğini ve tehdit edildiğini” belirten Öz, açıklamalarını sıraladığı 10. maddede de dikkat çekici bir ifadede bulundu.
 
Öz, Ergenekon soruşturmasını sürdürdüğü sırada, “doğrudan ve dolaylı olarak” kendisine bazı “hukuk dışı talepler” yöneltildiğini, bunları yerine getirmediği için de kendisine husumet beslendiğini öne sürdü ve şunları söyledi:
 
"10. Bu yaşananlardan sonra Ergenekon soruşturmasını yürüttüğüm sırada gerek doğrudan, gerekse dolaylı olarak şahsıma iletilen ancak yerine getirmediğim için husumet beslenen hukuka aykırı taleplerle ilgili hatıralarımı yazmaya başladığımı belirtirim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler