Savcı istedi hakim yok dedi

 İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş katında dün kendilerine ceza yazan iki polise saldıran ve hastanelik eden beş kişi bugün çıkartıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Dün Atatürk Havalimanı Dış Hatlar geliş kısmında ya

Savcı istedi hakim yok dedi

 

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş katında dün kendilerine ceza yazan iki polise saldıran ve hastanelik eden beş kişi bugün çıkartıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Dün Atatürk Havalimanı Dış Hatlar geliş kısmında yaya geçitten geçen iki kadına dokunan ve valizlerine çarpan araçta bulunan 5 kişi kendilerine ceza yazmak isteyen polise saldırmış ve iki polisi hastanelik etmişti. Bugün savcılığa sevk edilen H.S, Ş.A, M.A, S.A ve Ş.A savcının tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi. 

Ancak mahkemeye sevk edilen beş kişi serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler