Satırlı gence biber gazlı müdahale

Gaziantep’te elindeki satır bulunan madde bağımlısı bir genç, saklandığı depodan polisin gazlı müdahalesiyle çıkartıldı. Polis, zanlıyı linç etmek isteyen mahalleliyi biber gazıyla dağıttı.İslahiye ilçesinde, madde bağımlısı bir kişinin elindeki satırla ç

Satırlı gence biber gazlı müdahale

Gaziantep’te elindeki satır bulunan madde bağımlısı bir genç, saklandığı depodan polisin gazlı müdahalesiyle çıkartıldı. Polis, zanlıyı linç etmek isteyen mahalleliyi biber gazıyla dağıttı.

İslahiye ilçesinde, madde bağımlısı bir kişinin elindeki satırla çevresine zarar verdiği ve bir evin zemin katında bulunan depoya girip buradaki eşyaları tahrip ettiği yönünde ihbar alan polis, harekete geçti.

Polis, 25 yaşındaki B.T’nin depodan çıkmasını istedi. Zanlının uyarıyı dikkate almaması üzerine polis, tedbir amaçlı olarak deponun kepenklerini kapattı.

Depoda bulunan ve elindeki satırla kepenkleri parçalamaya çalışan Bekir T'ye polis, kepengin açık kısımlarından biber gazıyla müdahale etti.

Zaman zaman anons yapılarak dışarı çıkması istenen B.T., yaklaşık 2 saat süren çabalar sonucu satırı kepengin alt kısmından polise teslim ederek dışarı çıktı.

Polis tarafından ekip otomobiline götürülürken mahalleliler, tepki gösterdikleri zanlıyı linç etmek istedi. Polis, bu sırada yaşanan arbede nedeniyle biber gazı kullanarak kalabalığı dağıttı.

Emniyette kaydı olduğu belirtilen madde bağımlısı genç, gözaltına alındı.

İtfaiye ve sağlık ekiplerinin de bölgede hazır bulunduğu olay sırasında gazdan etkilenen polis memurlarından biri elinden hafif yaralandı.

Öte yandan, B.T’nin katıldığı bir düğün sonrası söz konusu depoya girdiği, kullandığı otomobilin de bir gün önce Kahramanmaraş'tan çalındığı belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler