Şaşırtan gerçek!

Yapılan araştırmalara göre evlilik, erkeklerin kemiklerini güçlendiriyor. İngiltere'de yapılan bir araştırmanın sonucuna göre evli erkeklerin kemikleri, boşanmış erkeklerin kemiklerinden daha güçlü oluyor. Uzun ilişki içerisinde olan erkekler de, bekar er

Şaşırtan gerçek!
Yapılan araştırmalara göre evlilik, erkeklerin kemiklerini güçlendiriyor.
 
İngiltere'de yapılan bir araştırmanın sonucuna göre evli erkeklerin kemikleri, boşanmış erkeklerin kemiklerinden daha güçlü oluyor. Uzun ilişki içerisinde olan erkekler de, bekar erkeklere kıyaslandığında daha güçlü kemiklere sahip olduğu ortaya çıkıyor. 
 
Erkeğin hangi yaşta evlendiğinin büyük bir faktör olduğunu vurgulayan araştırmacılar, 25 yaşından önce evlenen erkeklerin, daha geç evlenen erkeklere kıyasen daha zayıf kemik yapısına sahip olduklarını belirttiler.
 
Yardımcı bir partnerle birlikte olan kadınların kemiklerinin, destek olmayan bir partnerle ilişkide olan kadınların kemiklerin daha güçlü yapıya sahip oldukları bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem