Şartsız maaş ve faizsiz kredi müjdesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Torba Kanun"daki düzenlemelerle terör mağduru 2 bin 600 vatandaşa sosyal güvencesine bakılmaksızın maaş bağlanacağını, yakınlarını terör nedeniyle kaybeden 8 bin 656 kişiye faizsiz konut kredisi imkanı sağla

Şartsız maaş ve faizsiz kredi müjdesi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Torba Kanun"daki düzenlemelerle terör mağduru 2 bin 600 vatandaşa sosyal güvencesine bakılmaksızın maaş bağlanacağını, yakınlarını terör nedeniyle kaybeden 8 bin 656 kişiye faizsiz konut kredisi imkanı sağlanacağını, engelli ve şehit yakını, gazi ve 65 yaş üzerindeki 10 milyon kişinin ücretsiz ve indirimli seyahat hakkından yararlanacağını belirtti.
 
AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile ortak çalışmalar neticesinde engelli ve yaşlılara yönelik geniş düzenlemelerin "Torba Kanun" ile yasalaştığı hatırlatıldı.
 
Böylece AK Parti Sosyal İşler Başkanlığının farklı alan, konu ve konukların katılımıyla periyodik aralıklarla gerçekleştirdiği çalıştayların bir tanesinin daha amacına ulaştığı kaydedilen açıklamada, düzenlenen çalıştay raporlarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunularak, olurunun alınmasıyla mağduriyetlerin giderildiği ifade edildi.
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar da yeni düzenlemeyle vatandaşların hayatına kolaylık getirildiğini, terör mağduru 2 bin 600 vatandaşa sosyal güvencesine bakılmaksızın maaş bağlanacağını, yakınlarını terör nedeniyle kaybeden 8 bin 656 kişiye faizsiz konut kredisi imkanı sağlanacağını, 10 milyon engelli ve şehit yakınıyla gazi ve 65 yaş üzeri vatandaşların da ücretsiz ve indirimli seyahat hakkından yararlanacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler