Şarkıcı Seda Üren gözaltına alındı

Çok sayıda adrese operasyon yapan polis, Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve şarkıcı Seda Üren'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda adrese ş

Şarkıcı Seda Üren gözaltına alındı

Çok sayıda adrese operasyon yapan polis, Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve şarkıcı Seda Üren'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda adrese şafak operasyonu düzenledi.

Başta Şişli ve Beşiktaş olmak üzere çok sayıda ilçede gerçekleştirilen operasyonlara özel harekat polisleri de katıldı. Zırhlı araçlarla önceden belirlenen adreslere gelen polisler, söz konusu binaların etrafını sararak güvenlik önlemi aldı. Özel harekat polislerinin de desteği ile evlere girildi.

Operasyonlarda Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve şarkıcı Seda Üren'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler