Şarkıcı Arto gözaltına alındı!

Şarkıcı Arto, Newyork dönüşü Atatürk Havalimanı business sırasında polisle yaşadığı bir tartışma sonrası gözaltına alındı. Polis nezaretinde karakola götürülen Arto, arkadaşı olan Demet Akalın'ın bebeği için getirdiği mamaların da elindeki valizde kaldığı

Şarkıcı Arto gözaltına alındı!
Şarkıcı Arto, Newyork dönüşü Atatürk Havalimanı business sırasında polisle yaşadığı bir tartışma sonrası gözaltına alındı. Polis nezaretinde karakola götürülen Arto, arkadaşı olan Demet Akalın'ın bebeği için getirdiği mamaların da elindeki valizde kaldığını söyledi.
 
Türk Hava Yolları'na (THY) ait tarifeli uçakla New York'tan saat 12.35'te Atatürk Havalimanı'na gelen şarkıcı Arto, pasaport kontrol noktasında bulunan business tipi bilet sahibi yolculara özel bankodan geçmeye çalışırken polisle yaşadığı tartışma sonrası gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre Arto'nun, Business sırasına aradan girmeye çalışırken, görevli polis memurları da kendisine engel olmaya çalıştığı için tartışma yaşandı.
 
Gözaltına alınan ve geliş katında bulunan pasaport bürosuna götürülen Arto, elindeki olay ve ifade tutanakları ile kendisine eşlik eden polisle birlikte dışarı çıkarken basın mensuplarının sorularına da kısa cevaplar verdi.
 
Polis memurlarını kasteden Arto, "Polis arkadaşlar istediklerini aldı. Terbiyesizlikten dolayı. Herhalde geçeceğim üstelik business class sırasından üstelik hakkım olduğu yerden. Hakkım olan yerden geçerken herhalde beni bunlar bağlayamayacaklar. THY ile geldim. Biliyorsunuz son zamanlarda ünlülere karşı böyle bir dıurum söz konusu. Sonra da O ünlü diye bu sıraya mı girecek? diyorlar. ama o sıra zaten benim hakkımdı. Maalesef bunlar da böyle, yapacak bir şey yok." diye konuştu.
 
Kendisine eşlik eden polis memuru tarafından Havalimanı Koruma Şube Müdürlüğü'ne götürülen Arto, keyifli bir gün yaşadığını söyledi. Her şeyin yolunda olduğunu belirten Arto, "Mühim olan İstanbul'a varmak. İşin kötü tarafı demetin mamaları bende. Kız beni bekliyor." dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler