Sarıkamış anısına yürüyüş

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye’nin dört bir yanından binlerce genç, Sarıkamış Harekatı sırasında şehit düşen Mehmetçikleri 99’uncu yılında anmak için 5 Ocak 2014 Pazar günü Sarıkamış’ta 15 bin genç “Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü gerçek

Sarıkamış anısına yürüyüş

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye’nin dört bir yanından binlerce genç, Sarıkamış Harekatı sırasında şehit düşen Mehmetçikleri 99’uncu yılında anmak için 5 Ocak 2014 Pazar günü Sarıkamış’ta 15 bin genç “Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü gerçekleştirecek.

Sarıkamış Ruhu’nun ülke genelinde canlılığını sürdürmesi ve manevi ikliminin toplumun tüm bireyleri tarafından hissedilmesi için aynı gün aynı saate Trabzon’da 'Gençlik Şühedanın İzinde' sloganıyla Ayasofya altı Sahil Yolu’ndan Beşirli istikametine doğru yürüyüş düzenlenecek. Yürüyüşe Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sporcular ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirilecektir. Ayrıca yürüyüşe katılacak olanlara atkı, bere, eldiven ve Sarıkamış Belgeseli DVD’sinden oluşan bir hediye seti verilecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem