Sarıgül'den Başbakan Erdoğan'a yanıt

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Sarıgül Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın iddialarına yanıt verdi. Sarıgül, Twitter hesabından "Pazar günü Kocamustafapaşa'da yurttaşlarımla birlikte olacağım. 11 yıl bekledin! 2 gün daha bekleme! Ne a

Sarıgül'den Başbakan Erdoğan'a yanıt

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Sarıgül Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın iddialarına yanıt verdi. Sarıgül, Twitter hesabından "Pazar günü Kocamustafapaşa'da yurttaşlarımla birlikte olacağım. 11 yıl bekledin! 2 gün daha bekleme! Ne açıklayacaksan açıkla!" yazdı.

Sarıgül, takipçileriyle paylaştığı diğer mesajında "Bu tedirginlik sadece İstanbul'u kazanacağımız için değil; Bayrampaşa'da da Fatih'te de ezberlerini bozacağımız içindir. Her seferinde sandık vurgusu yapanlar bugün sandıktan korkar oldular. Onlara en iyi cevabı yurttaşlarımız 30 Mart'ta sandıklarda verecektir. Beni durdurabileceklerini, susturabileceklerini, korkutabileceklerini sananlar, şunu bilin ki beni susturamayacaksınız, durduramayacaksınız! Tüm yurttaşlarım bilmeli ki biz İstanbul’da, Türkiye’de demokrasiye yapılan tüm saldırıların karşısında durmak için birlik olacağız." ifadelerini kullandı.

Ankara'daki ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, "CHP Genel Müdürü'ne pazar gününe kadar süre veriyorum. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayınla ilgili yolsuzluk klasörünü açıkla. Açıklamazsan, ben açıklayacağım" demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler