Sarhoş soyguncu 80 bin lira çaldı

Adana'da maskeli ve silahlı olarak girdiği banka şubesinden 80 bin lira para alıp, güvenlik görevlisinin de silahını gasp edip, özel halk otobüsüne binerek kaçan zanlının alkollü olduğu ortaya çıktı. Polis, bindiği araçtan inerek kayıplara karışan zanlıyı

Sarhoş soyguncu 80 bin lira çaldı

Adana'da maskeli ve silahlı olarak girdiği banka şubesinden 80 bin lira para alıp, güvenlik görevlisinin de silahını gasp edip, özel halk otobüsüne binerek kaçan zanlının alkollü olduğu ortaya çıktı. Polis, bindiği araçtan inerek kayıplara karışan zanlıyı yakalamaya çalışıyor.

Soygun, dün akşam saat 16.30 sıralarında merkez Sarıçam ilçesi Kozan Yolu Caddesi'ndeki bir bankanın yeni açılan şubesinde meydana geldi. Maskeli ve silahlı olarak bankaya giren bir güvenlik görevlisi Muhammet Çırpan'ı (29) etkisiz hale getirip silahını aldı. Ardından bankolardaki görevlilerden, çekmecelerindeki paraları vermelerini istedi. Yaklaşık 80 bin lirayı alan soyguncu, yolun karşısına geçerek Aydın Yıldırım'ın kullandığı (28) özel halk otobüsüne bindi ancak sürücü durumu fark etmedi.

Polis yaklaşık on dakika sonra otobüsü güzergahı üzerinde durdurdu ancak soyguncunun araçtan indiğini belirledi. Araçta parmak izi çalışması yapan polis, zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Sürücü Aydın Yıldırım, banka önünden binen montlu birinin yaklaşık 1 kilometre sonra PTT Evleri semtinde indiğini ancak durumundan şüphelenmediğini söyledi. Yıldırım, “Binen kişi hafif alkollüydü. Montunun altında bir şey olduğu belliydi ama ne olduğu anlaşılmıyordu. Soyguncu olacağı aklıma bile gelmedi. Birkaç durak sonra PTT Evleri'nde indi. Beş dakika sonra da polis ekipleri beni durdurdu” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem