Sare Davutoğlu’ya Balıklıgöl’de yoğun ilgi

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Şanlıurfa'ya giden eşi Sare Davutoğlu, Balıklıgöl'ü ziyaret ederek balıkları yem verip dua etti.Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Şanlıurfa'ya giden eşi Sare Davutoğlu gece saatlerinde Balıklıgöl'ü gezdi. Çok sayı

Sare Davutoğlu’ya Balıklıgöl’de yoğun ilgi

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Şanlıurfa'ya giden eşi Sare Davutoğlu, Balıklıgöl'ü ziyaret ederek balıkları yem verip dua etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Şanlıurfa'ya giden eşi Sare Davutoğlu gece saatlerinde Balıklıgöl'ü gezdi. Çok sayıda korumanın eşlik ettiği Davutoğlu, kısa bir gezinti yaptıktan sonra balıklara yem verip Hz. İbrahim'in makamının da bulunduğu caminin önünde ellerini açarak dua etti. Vatandaşlar da Sare Davutoğlu'na yoğun ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlar Sare Davutoğlu ile fotoğraf çektirdi.

Balıklıgöl'de yaklaşık bir saat kalan Sare Davutoğlu, daha sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun programlarını gerçekleştirmek için gittiği otele gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler