Saral'a tepkiler sürüyor

 ANADOLU İşadamları (ASKON) Trabzon Şube Başkanı Recep Yakuphan, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral’ın şike ve Trabzonspor odaklı açıklamalarına sert tepki gösterdi. Yakuphan, “Saral’ın açıklamasıyla Fenerbahçe’nin yapmış olduğu şikeyi normalleşti

Saral'a tepkiler sürüyor

 

ANADOLU İşadamları (ASKON) Trabzon Şube Başkanı Recep Yakuphan, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral’ın şike ve Trabzonspor odaklı açıklamalarına sert tepki gösterdi. Yakuphan, “Saral’ın açıklamasıyla Fenerbahçe’nin yapmış olduğu şikeyi normalleştirme özlemini doğrusu anlayamadık” dedi.
 
Anadolu İş Adamları (ASKON) Trabzon Şube başkanı Recep Yakuphan, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral’ın şike ve Trabzonspor odaklı açıklamalarına sert tepki göstererek, “Açıklamasıyla Fenerbahçe’nin yapmış olduğu şikeyi normalleştirme özlemini doğrusu biz anlayamadık” dedi. Saral’ın ‘Şike yapmayan hiçbir kulüp yok. Trabzonspor da bunun içindedir’ yönündeki açıklamalarını da eleştiren Yakuphan, “Oktay Saral’ın ‘şike yapmayan hiçbir kulüp yok. Trabzonspor da bunun içindedir’ şeklindeki açıklamasıyla Fenerbahçe’nin yapmış olduğu şikeyi normalleştirme özlemini doğrusu biz anlayamadık. Yakalanmayan, bilinmeyen binlerce hırsız insan vardır. O zaman yakalanan hırsızlara da ceza vermeyelim. Çünkü yakalanmamış çok hırsız var. Bu düşünce ve yaklaşım hiç de adil değildir. Fenerbahçe yakalanmış hırsız gibidir. Bunu mahkeme de tescil etmiştir. Oktay Saral’ın bu beyanatını düzeltmesi doğru olacaktır” diye konuştu. Yakuphan, çözüm süreciyle ilgili açıklamalarda da bulunarak, “Bu açılım politikalarına yön verenler, planı yapanlar kimlerdir? İşbirlikçiler üçgeninde yapılmışsa bundan hayır çıkmaz. Şu ana kadar Atatürk’ün ölümünden sonra 75 yıldır ABD ile kadim dostluk ilişkilerinde Ortadoğu ve Türkiye bağlamında hiçbir fayda ve kar gelmedi, gelmez de. Hep kazanan ABD ve emperyalist güçler oldu. Aynı oyun Kürt kardeşlerimize oynanmaktadır. Onları ülkelerine karşı ayaklandırmaya çalışılmaktadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem