Sapık seyyar satıcıya ceza yağmuru

Adana'da evden kaçan 12 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan seyyar satıcı 53 yaşındaki Sadık A. bir ceza daha aldı. Adana'da evden kaçan 12 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan s

Sapık seyyar satıcıya ceza yağmuru

Adana'da evden kaçan 12 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan seyyar satıcı 53 yaşındaki Sadık A. bir ceza daha aldı.

 Adana'da evden kaçan 12 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan seyyar satıcı 53 yaşındaki Sadık A., 23 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Tutuklu sanık, daha önce de 13 yaşındaki ikiz kardeşlere cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 49 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

15 Haziran 2010'da devriye görevi yapan güven timleri, merkez Yüreğir İlçesi'nde D-400 karayolu ile Kozanyolu Kavşağı'ndaki köprülü kavşak altında, belden yukarısı çıplak haldeki Sadık A.'yı 3 erkek çocukla birlikte görüp şüphelendi. Sadık A. çelişkili konuşurken, atık kağıt toplayan çocuklar, şüphelinin kendilerini dudaklarından ve göğüslerinden öptüğünü ileri sürdü. İkiz erkek kardeşler S.A. ve H.A. ifadelerinde, Sadık A.'nın kendilerine döner yedirip para verdiğini sonra da cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Diğer çocuk İ.Ç. de benzer suçlamalarda bulundu. Sadık A., sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sadık A. hakkında, 13 yaşındaki ikiz kardeşlere yönelik suçlamalar nedeniyle 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı. Olay günü kaçıp, sonraki günler başına gelenleri ailesine anlatarak şikayetçi olan İ.Ç.'ye yönelik suçlama nedeniyle de 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

5'inci Ağır Ceza Mahkemesi Sadık A.'ya, ikiz kardeşlere yönelik suçlamalar nedeniyle toplam 49 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı davada geçen cuma günü karar duruşmasına çıkan Sadık A., suçlamaları kabul etmedi. Sadık A., "Ben İ.Ç.'yi daha önceden tanırım. Kendisi gelerek bana aç olduğunu söyledi. Ben de karnını doyurması için para verdim. Olayın yaşandığı iddia edilen köprü altı, herkesin gelip geçtiği yer. Burada çocukları soyup, cinsel istismarda bulunmam mümkün değil. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi. Mahkeme heyeti Sadık A.'yı, İ.Ç.'ye yönelik 'cinsel istismar' suçundan, çocuğun ruh salığının da bozulmasını da göz önünde bulundurarak 17 yıl 6 ay, 'hürriyetinden yoksun kılma' suçundan da 6 yıl olmak üzere toplam 23 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler