Sancaktepe'de toprak kayması!

 Yunus Emre Mahallesi Veysel Karani Caddesi'nde İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin (İSKİ) beton su borusu yenileme çalışmaları sırasında kazılan çukurun üst kısmındaki toprağın kayması sonucu işçilerden İsmail Zengin (37) ve Hasan Bedruk (40), belleri

Sancaktepe'de toprak kayması!

 

Yunus Emre Mahallesi Veysel Karani Caddesi'nde İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin (İSKİ) beton su borusu yenileme çalışmaları sırasında kazılan çukurun üst kısmındaki toprağın kayması sonucu işçilerden İsmail Zengin (37) ve Hasan Bedruk (40), bellerine kadar toprağın altında kaldı.

Toprak altında kalmaktan son anda kurtulan diğer işçiler kendi imkanlarıyla Zengin'i kurtarmayı başarırken, beline kadar toprağa gömülü Bedruk'u çıkarmayı başaramayan işçiler itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

Kısa sürede olay yerine gelen Yenidoğan itfaiye ekipleri, kazma ve kürek ile bir süre yapılan çalışma sonrasında Bedruk'u toprak altından çıkarmayı başardı.

Dr. Lütfü Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Zengin ve Bedruk'un sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler