Samsunlu öğrencinin KTÜ sevgisi

Karadeniz Teknik Üniversitesi(KTÜ) Halkla İlişkiler Reklamcılık son sınıf öğrencisi Oğuzhan Akçay KTÜ sevgisinden dolayı ‘’KTÜ’ ye Hoş Geldin’’ isimli bir kitap yazdı .Okulun iletişim kulübünde de  faaliyet gösteren 24 yaşındaki öğrenci yazdığı kitapta KT

Samsunlu öğrencinin KTÜ sevgisi

Karadeniz Teknik Üniversitesi(KTÜ) Halkla İlişkiler Reklamcılık son sınıf öğrencisi Oğuzhan Akçay KTÜ sevgisinden dolayı ‘’KTÜ’ ye Hoş Geldin’’ isimli bir kitap yazdı .

Okulun iletişim kulübünde de  faaliyet gösteren 24 yaşındaki öğrenci yazdığı kitapta KTÜ’ye gelecek öğrenciler için bir rehber  kitapçık oluşturdu .

Samsunlu üniversite öğrencisi Oğuzhan Akçay KTÜ’ye kayıt yaptıran öğrencilere ışık tutan kitapçığında Trabzon ve KTÜ’de kampüsünde  yemek yenilecek yerlerden eşya alınacak yerlere kadar herşeye yer verdi.

Ayrıca kitapta ‘’Trabzon Sözlüğü’’ adı altında esprili bir sayfaya da yer veren Halkla İlişkiler bölümü öğrencisi Akçay  kitabı okuyanları güldürmeyi de amaç edindi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem