Samsung Galaxy Note 5 teknik özellikleri neler?

ABD, Asya ve bazı ülkelerde satışa sunulan Galaxy Note 5 modeli, gecikmeli olarak uğrayacağı Avrupa'ya 3 GB RAM ile gelebilir. İşte detaylar... Samsung tarafından geliştirilen amiral gemi modellerinden Galaxy Note 5, Türkiye'nin de içinde bulunduğu bazı ü

Samsung Galaxy Note 5 teknik özellikleri neler?
ABD, Asya ve bazı ülkelerde satışa sunulan Galaxy Note 5 modeli, gecikmeli olarak uğrayacağı Avrupa'ya 3 GB RAM ile gelebilir. İşte detaylar... Samsung tarafından geliştirilen amiral gemi modellerinden Galaxy Note 5, Türkiye'nin de içinde bulunduğu bazı ülkelerde görücüye çıkmış durumda. Samsung'un neden Avrupa bölgesini es geçtiği ise tam olarak bilinmiyor. Pazarlama nedeniyle ya da stok sorunları yüzünden bu tarz bir karar alınmış olabilir.
 
Avrupa kullanıcılarının dört gözle bekledikleri cihaz adına çıkış tarihi bilgisi dahi henüz paylaşılmadı. Ancak gelen son bilgiler, yavaş yavaş Samsung'un Avrupa için hazırlandığını kanıtlıyor. Ortaya çıkan rapora göre Avrupa ülkelerinde satışa sunulacak olan Galaxy Note 5 modeli SM-N920F kod adı ile anılabilir. İşin en ilginç yanı ise RAM miktarında yaşanan düşüş. Normalde 4 GB RAM ile gelen cihaz, Avrupa'da ise 3 GB RAM'e sahip olabilir. Şu an prototip versiyondaki Note 5 için durum bu şekilde. Ancak final yani son sürümde değişikliklerin yapılabileceği ve RAM miktarında artışın gerçekleşebileceği de belirtiliyor. Bekleyip göreceğiz. Ne dersiniz, sizce Samsung, Note 5'i RAM miktarında kısıtlamaya giderek satışa sunar mı?
 
Tanıtımının hemen ardından da ülkemiz de dahil olmak üzere satışa sunulan Note 5, dün de Samsung'un düzenlediği bir basın toplantısıyla ülkemizde tanıtıldı. 
 
TEKNİK ÖZELLİKLERİ
 
Ürün Modeli : Samsung Galaxy Note 5
Ürün Türü :Cep Telefonu
Üretici : Samsung
Firma : Samsung     (212) 288 56 38
İşletim Sistemi: Android 5.1.1
İşlemci: Exynos 7420
Çekirdek:(CPU) 8
İşlemci Hızı: 2.1 GHz
Ekran Teknolojisi :Super AMOLED
Ekran Boyutu :5.7 inç
Ekran Çözünürlüğü :1440 × 2560 px
Grafik İşlemci :Mali-T760MP8
Bellek (RAM): 4 GB
Dahili Depolama :32 GB
Ön Kamera :5.0 MP
Arka Kamera :16 MP
Çift :Hat Yok
Wi-Fi :Var
NFC :Var
GPS: Var
LTE: (4G) Var
HDMI (MHL): Yok
Bluetooth :Var
FM Radyo :Yok
Boyutlar :76 × 153 × 7.6 mm
Ağırlık :171 gr.
samsung-galaxy-note-5-teknik-ozellikleri-neler--6000602.jpeg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem