Samsung, Apple’a bir servet ödeyecek

Apple, Samsung’un kendi dokunmatik hareketlerinin çaldığını iddia ediyor. Ancak sadece bununla sınırlı değil. Samsung, Galaxy S başta olmak üzere çoğu modelinde o dönem Apple ürünlerinden çeşitli tasarım detaylarını kullanıyordu. Hatta bir dönem iOS ile a

Samsung, Apple’a bir servet ödeyecek

Apple, Samsung’un kendi dokunmatik hareketlerinin çaldığını iddia ediyor. Ancak sadece bununla sınırlı değil. Samsung, Galaxy S başta olmak üzere çoğu modelinde o dönem Apple ürünlerinden çeşitli tasarım detaylarını kullanıyordu. Hatta bir dönem iOS ile aynı fontu bile kullanmıştı. Dolayısıyla Apple’ın bu davada tamamen haksız olduğunu söylemek pek olası değil.

Samsung’un suçunu kabul etmesiyle birlikte Apple, 548 milyon dolarlık bir ödeme alacak. Ödemenin bu ay içerisinde yapılması gerekiyor. Ancak dava süreci bu şekilde bitmeyecek. Eğer Samsung itiraz ederse, yaptığı ödemenin bir kısmını geri alabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem