Samsun'da polis aracının camını kırdı - Samsun Haber

Samsun'da alkollü olan bir kişi kendisine müdahale eden güvenlik güçlerine mukavemette bulunarak polis aracının camını kırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. Olay, dün akşam Fevzi Çakmak Mahallesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye gö

Samsun'da polis aracının camını kırdı - Samsun Haber

Samsun'da alkollü olan bir kişi kendisine müdahale eden güvenlik güçlerine mukavemette bulunarak polis aracının camını kırdığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Olay, dün akşam Fevzi Çakmak Mahallesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yanındaki arkadaşı S.K. (40) ile birlikte alkollü olan C.Y. (45), 100 Yıl Bulvarı üzerinde bir aracın önüne atlayarak, yolda duran araçların sahipleriyle tartışmaya başladı. Yolda duran araçların hemen arkasında bulunan polis aracı da olaya müdahale ederek, alkollü C.Y.'yi yol kenarına çekmeye çalıştı. Bu esnada C.Y. de polislere mukavemette bulunarak polis aracının arka camını kırdı.

Güvenlik güçleri alkollü olan C.Y.'yi olay yerinde gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Emniyetteki sorgusunun ardından C.Y., "kamu malına zarar vermek, güvenlik görevlilerini kasten yaralama ve görevlerini yaptırmama" suçundan adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem