Samsun’da paralel yapı operasyonunda 3'ü bayan 10 kişi gözaltına alındı

Samsun'da FETÖ-PDY (Paralel Devlet Yapılanması) soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda 3'ü bayan 10 kişi gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun'un Atakum ilçesi Kör

Samsun’da paralel yapı operasyonunda 3'ü bayan 10 kişi gözaltına alındı

Samsun'da FETÖ-PDY (Paralel Devlet Yapılanması) soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda 3'ü bayan 10 kişi gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde bulunan, pansiyon adı altında öğrenci yurdu olarak kullanılan 3 yurt ile İlkadım ve Canik ilçelerinde 4 iş yeri ve Atakum ve İlkadım ilçelerinde ise 6 ayrı eve eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında "örgüt propagandası yapmak ve örgüte eleman temin etmek" iddiasıyla yurt yöneticisi 3'ü bayan 10 şüpheli gözaltına alındı. Öğrenci yurtları ve ev ve iş yerlerinde yapılan aramada ise çok sayıda evrak ve bilgisayara el konuldu.

Gözaltına alınan 10 kişi Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem