Saldırgan teslim oldu!

Sosyal Güvenlik Kurumu Muğla İl Müdürü Naci Şahin'e silahlı saldırı yapıldı.  Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen H. S. güvenlik güçlerine teslim oldu.  Saat 09.30 sıralarında binanın ikinci katında, Ege Bölgesi İl Müdürleri toplantısı öncesi personel

Saldırgan teslim oldu!

Sosyal Güvenlik Kurumu Muğla İl Müdürü Naci Şahin'e silahlı saldırı yapıldı.

 

Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen H. S. güvenlik güçlerine teslim oldu.

 

Saat 09.30 sıralarında binanın ikinci katında, Ege Bölgesi İl Müdürleri toplantısı öncesi personeli ile toplantıda bulunan Şahin'e, aynı kurumda şef olarak çalıştığı belirtilen H.S. silahla ateş açtı. Şahin saldırıda ağır yaralandı.

 

Yakındaki Muğla Devlet Hastahanesi'nden gelen ambulanslarda bulunan sağlık ekipleri, Şahin'e müdahale etmek için binaya girdi.

 

Bazı çalışanların göz yaşları içinde binayı tek ettiği görüldü.

 

İL MÜDÜRLERİNİ BİNADA REHİN ALDI

Bu arada, saldırganın, bazı çalışanları rehin tuttuğu öğrenildi.

 

Öte yandan, olay yerine Vali Fatih Şahin'in yanısıra çok sayıda polis ekibi gelirken, 10 kişilik özel harekat timi binaya girdi.

 

SGK İl Müdürü Şahin'in, olay sırasında binanın 2. katındaki toplantı salonunda, İzmir, Manisa, Balıkesir, Uşak, Denizli ve Aydın SGK il müdürlerinin katıldığı ''SGK İl Müdürleri Aylık Koordinasyon Toplantısı''na başkanlık ettiği belirtildi.

 

" 'NE HABER NACİ' DİYEREK..."

Saldırganın, sağlık görevlilerini olay yerine yaklaştırmaması nedeniyle henüz Şahin'in sağlık durumuyla ilgili bilgi alınamadı.

 

Olay sırasında toplantıda bulunan ve dışarı çıkabilen Balıkesir SGK İl Müdürü Cem Dinç basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Şüpheli bir anda içeri girdi. 'Ne haber Naci' diyerek silahla başına bir el ateş etti. Biz panikle dışarı çıkarken, bazı arkadaşlarımız içeride kaldı. Korkunç bir olaydı'' dedi.

 

Bu arada olay yerine gelen Naci Şahin'in eşi Saliha Şahin fenalık geçirdi. Şahin, olay yerindeki ambulansla Muğla Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Öte yandan Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay, Belediye Başkanı Osman Gürün, Vali Yardımcıları Faruk Necmi Kurt ve Rıfat Ata ile Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş da olay yerine geldiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem