Şakar: Biz istediğimizi aldık

Kulüpler Birliği toplantısında "Şike yapan cezasını çeker" yönünde kararının çıktığını beliten Asbaşkan Nevzat Şakar, bu kararın arkasında olduklarını belirtti.Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Kulüpler Birliği toplantısında istediklerini aldıklarını sö

Şakar: Biz istediğimizi aldık

Kulüpler Birliği toplantısında "Şike yapan cezasını çeker" yönünde kararının çıktığını beliten Asbaşkan Nevzat Şakar, bu kararın arkasında olduklarını belirtti.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Kulüpler Birliği toplantısında istediklerini aldıklarını söyledi, "Savunduğumuz 58'inci maddenin ve bununla birlikte küme düşmenin kaldırılmaması görüşünün hakim olması kararı, bizi sevindirdi" dedi.

"ŞİKE YAPAN CEZASINI ÇEKER"
Toplantısında, "Şike yapan cezasını çeker" yönünde kararının çıktığını beliten Asbaşkan Nevzat Şakar, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Karardan memnun olduk. Bizim düşüncemizin paralelinde bir karar alındı. Trabzonspor olarak başından beri, suçlu olanın cezasını çekmesi gerektiğini söylüyoruz.

Bu doğrultuda 58'inci madde ile birlikte küme düşme cezasının kaldırılmasına kesinlikle karşıydık.

Kulüpler Birliği toplantısında da ortak görüş bu yönde oldu. Şike yapan kesinlikle küme düşecek. Bu konuda fikir birliğine vardık. Şikeye teşebbüs veya teşvik primi ile ilgili suçların farklı olması yönünde de görüş birliği var. Bu konuda çalışma yapılacak.

Ama sonuçta Trabzonspor olarak savunduğumuz 58'inci maddenin ve bununla birlikte küme düşmenin kaldırılmaması görüşünün hakim olması kararı bizi sevindirdi."

ALİ KOÇ MESELESİ
Asbaşkan Şakar, Kulüpler Birliği'nin sadece tavsiyede bulunabileceğini de belirtti, "Sonuçta kararı verecek olan Futbol Federasyonu'dur. Bizim görüş ve önerimiz bu yönde" diye konuştu.

Nevzat Şakar, Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ile tartıştığı yönündeki haberlerle ilgili olarak da, "Ali Koç, başkanımıza karşı suçlamalarda bulundu. Biz de kendisine, (Lafına dikkat et) dedik.

Sonra özür diledi ve olay tatlıya bağlandı. Herhangi bir sorun yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem