Şakalaştığı ağabeyini tüfekle vurdu

Kayseri'de meydana gelen olayda ağabeyi ile şakalaşan 9 yaşındaki Duran A. elindeki pompalı tüfek ile şaka yapmak isteyince ağabeyini bacağından ve sağ elinden vurarak ağır yaraladı.Edinilen bilgiye göre olay, Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde meydana geldi

Şakalaştığı ağabeyini tüfekle vurdu

Kayseri'de meydana gelen olayda ağabeyi ile şakalaşan 9 yaşındaki Duran A. elindeki pompalı tüfek ile şaka yapmak isteyince ağabeyini bacağından ve sağ elinden vurarak ağır yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde meydana geldi. Ağabeyi ile evlerinde şakalaşmaya başlayan D. A. (9) şaka yapmak istediği 12 yaşındaki ağabeyi H. O. A.'yı elindeki pompalı tüfeğin ateş alması ile ağır yaraladı. Pompalı tüfeğin çıkardığı sesi duyan yakınları olay yerine gelince neye uğradıklarını şaşırdı. Ambulans ile Eğitim ve Araştırma hastanesi acil servisine getirilen H. O. A. tedavi altına alındı. H. O. A. burada yapılan tedavinin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama hastanesine sevk edildi.

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem