Şakalaşmanın sonu kötü bitti...

Samsun'da bir öğrenci, şakalaştığı arkadaşı tarafından ayağına atılan makasla yaralandı.Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Piri Reis Ticaret Meslek Lisesi’nde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, teneffüste arkadaşı A.S. (15

Şakalaşmanın sonu kötü bitti...

Samsun'da bir öğrenci, şakalaştığı arkadaşı tarafından ayağına atılan makasla yaralandı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Piri Reis Ticaret Meslek Lisesi’nde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, teneffüste arkadaşı A.S. (15) ile şakalaşan U.K. (15), arkadaşına vurup kaçtı. Kendisine vurmasına sinirlenen A.S., çevreden eline geçirdiği makası arkadaşının arkasından fırlattı. Kaçarken sol ayak baldırına denk gelen makasla yere düşen U.K. yaralandı. Okula gelen ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuk tedavi altına alındı.

U.K.’nin polise verdiği ifadede, "Arkadaşım A.S. ile şakalaşıyorduk. Ben de kendisine sert olmayacak şekilde vurdum ve koşmaya başladım. Koşarken bir anda ayağımın bir şeye çarptığını zannederek düştüm. Yerden kalkarken ayağıma makasın girdiğini anladım" dediği öğrenildi.

Arkadaşına makas fırlatan A.S. ise İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma ekipleri tarafından gözaltına alınarak, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem