Sahte içkiden 3 kişi tutuklandı

İzmir'in Karabağlar ilçesindeki imalathanede sahte içki üretimi yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Mali Bü

Sahte içkiden 3 kişi tutuklandı

İzmir'in Karabağlar ilçesindeki imalathanede sahte içki üretimi yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Mali Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan H.K, O.Ç. ve O.Y. sorgulanmalarının ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Gözaltına alınan 18 yaşından küçük Ö.K'nin ise yarın çocuk mahkemesine sevk edileceği öğrenildi.

Polis ekiplerinin, Karabağlar ilçesinde bir binanın alt katında bulunan depoya düzenlediği baskında 876 şişe viski ve votka, bin 500 boş şişe, 200 litre etil alkol ile sahte içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirilmiş, 4 kişi gözaltına alınmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler