Sahnede hayatını kaybetti

Kent merkezindeki bir barda kardeşi İbrahim, oğlu Emre ve arkadaşı Dr. Fikret Aldanmaz'ın yer aldığı 'İbrahim Abiler Orkestrası' ile sahneye çıkan Cenap Südaş, müzik yaparken aniden yere yığıldı. Orkestra arkadaşı Dr. Fikret Aldanmaz'ın müdahalesine rağme

Sahnede hayatını kaybetti

Kent merkezindeki bir barda kardeşi İbrahim, oğlu Emre ve arkadaşı Dr. Fikret Aldanmaz'ın yer aldığı 'İbrahim Abiler Orkestrası' ile sahneye çıkan Cenap Südaş, müzik yaparken aniden yere yığıldı. Orkestra arkadaşı Dr. Fikret Aldanmaz'ın müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Südaş, yakınları tarafından düzenlenen törenin ardından Kabasakal Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

'BEATLES'İN PARÇASINI ÇALMAK İSTİYORDU'
Ağabeyinin 40 yıldır caz müzik yaptığını belirten İbrahim Südaş, 1994'ten beri de, kurdukları orkestra ile farklı yerlerde amatör olarak sahne aldıklarını söyledi. Südaş, "Ağabeyimin çok istediği bir parça vardı. O gece, Beatles'ın bir parçasını çalmak istiyordu. Kısa bir mola verdik. Tekrar sahne aldığımızda, istediği parçayı çalacakken, sahnede birden geriye doğru düştü. Orada yaşamını yitirdi. Bu şekilde final olması bizi çok üzdü" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler