Şahin: "Önemli olan Türkiye’nin bekasıdır”

Ergenekon davası kapsamında hakkında tahliye kararı verilen İbrahim Şahin Silivri Cezaevi’nden çıktı. Şahin, “Devlet hayatında böyle şeyler olur. Önemli olan Türkiye’nin bekasıdır” dedi.Cezaevi çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İbrahim Şahin,

Şahin: "Önemli olan Türkiye’nin bekasıdır”

Ergenekon davası kapsamında hakkında tahliye kararı verilen İbrahim Şahin Silivri Cezaevi’nden çıktı. Şahin, “Devlet hayatında böyle şeyler olur. Önemli olan Türkiye’nin bekasıdır” dedi.

Cezaevi çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İbrahim Şahin, “Tabii davayla ilgili şu kadarını söyleyeyim. Devlet hayatında böyle şeyler olur. Önemli olan Türkiye’nin bekasıdır. Ama sadece şunu söylüyorum ben emekli Genel Kurmay Başkanımızın söylediği gibi Türkiye 1921 Kurtuluş Savaşı yıllarını yaşıyor. Buna inanıyorum. Onun için burada olduğum içinde devlete küsmüyorum. Bugünler gelip geçecek inşallah” dedi.

Şahin, burada yaptığı kısa açıklamasının ardından buradan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem