Şahan'ı kızdıracak sözler!

Komedyenler arasında Cem Yılmaz ve Tolga Çevik'i çok beğendiğini belirten usta oyuncuşunları söyledi: "Şahan Gökbakar'ın yaptığı iş beni tatmin etmiyor. Bu yüzden de hoşlaşmıyorum. Bugüne kadar hiçbir filmini gidip izlemedim. Benim için merak edilecek bir

Şahan'ı kızdıracak sözler!

Komedyenler arasında Cem Yılmaz ve Tolga Çevik'i çok beğendiğini belirten usta oyuncuşunları söyledi: "Şahan Gökbakar'ın yaptığı iş beni tatmin etmiyor. Bu yüzden de hoşlaşmıyorum. Bugüne kadar hiçbir filmini gidip izlemedim. Benim için merak edilecek bir film değil bu yüzden de seyretmem. Bu kültür meselesidir."

PARA ÖNEMLİ DEĞİL

İlk film setine 5 yaşında giden mesleğinde 70'inci yılını doldurmak üzere olan sanatçı "Para kazanmak şart ama para içinde beğenmediğim hiçbir projede yer almam. Bunu yapsaydım 8 limuzinim olurdu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem