'Şahan Gökbahar'a acıyorum'

 Sunucu ve oyuncu Yunus Günce, Şahan Gökbakar'ı kızdıracak açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Ali Sunal ile ilgili sert eleştirilerde bulunan sunucu ve oyuncu Yunus Günce, bu seferde Sibel Can ve Şahan Gökbakar' ı kızdıracak açıklamalarda bulundu.

'Şahan Gökbahar'a acıyorum'

 

Sunucu ve oyuncu Yunus Günce, Şahan Gökbakar'ı kızdıracak açıklamalarda bulundu.
 
Geçtiğimiz günlerde Ali Sunal ile ilgili sert eleştirilerde bulunan sunucu ve oyuncu Yunus Günce, bu seferde Sibel Can ve Şahan Gökbakar' ı kızdıracak açıklamalarda bulundu. Düzenli olarak spor yapan ve atletik vücuduyla dikkat çeken Yunus Günce, önceki akşam Cihangir' de görüntülendi. Spordan geldiğini belirten Günce, Şahan Gökbakar' ı diline dolayarak "Ona acıyorum" ifadesini kullandı. Günce ünlü komedyen için, "Parası var, durumu da müsait ama kendisine yazık ediyor.Ekran önünde olan insanların kendisine biraz dikkat etmesi gerekir. Bu saatten sonra kilo veremez. Ona acıyorum" şeklinde konuştu. Ünlü sanatçı Sibel Can' a da çatan Günce, Can'ın uyguladığı diyeti ti ye alarak, "Sibel Can diyeti yapanlar kilo vermiyor, aksine kilo alıyor" dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem