Saf değiştiren general Türkiye'ye sığındı

Suriye'de askeri polisin en üst düzey komutanı olan ve muhaliflere katıldığı bildirilen Tümgeneral Abdul Aziz Casım el Şallal, ailesiyle birlikte Türkiye'ye sığındı.Arabiya televizyonunda yayınlanan görüntülerde, Suriye ordusunun cinayet ve yıkım çeteleri

Saf değiştiren general Türkiye'ye sığındı

Suriye'de askeri polisin en üst düzey komutanı olan ve muhaliflere katıldığı bildirilen Tümgeneral Abdul Aziz Casım el Şallal, ailesiyle birlikte Türkiye'ye sığındı.

Arabiya televizyonunda yayınlanan görüntülerde, Suriye ordusunun cinayet ve yıkım çetelerine dönüştüğünü ileri süren Tümgeneral Abdul Aziz Casım el Şallal,ailesiyle birlikte Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ne geldi. Şallal ve ailesinin geniş güvenlik önlemi altında işlemleri yapıldı.
 
Türkiye'ye yasal yollardan mı yoksa sınırı geçerek mi giriş yaptığı belirtilmeyen Şallal'ın, Suriye'de ordudan ayrılan en üst düzey komutan olduğu vurgulandı.
 
Beşar Esad'ın önemli komutanlarından biri olan Şallal ve ailesinin nereye götürüldüğü ise güvenlik nedeniyle açıklanmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem