Sabıkalı lunaparkta şok eden olay!

Güvenlik kemeri takmadıkları için, daha önce 1 kişinin öldüğü Discovery isimli eğlence aracına binmelerine izin verilmeyen gençler silahla görevlileri vurduİstanbul Küçükçekmece'deki Kavaklı Lunapark'ta çıkan kavgada 3 kişi bıçak ve kurşunlarla yaralandı.

Sabıkalı lunaparkta şok eden olay!

Güvenlik kemeri takmadıkları için, daha önce 1 kişinin öldüğü Discovery isimli eğlence aracına binmelerine izin verilmeyen gençler silahla görevlileri vurdu

İstanbul Küçükçekmece'deki Kavaklı Lunapark'ta çıkan kavgada 3 kişi bıçak ve kurşunlarla yaralandı. Yaralılardan 1'inin durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis olaya karıştıkları iddia edilen 2 kişiyi gözaltına aldı. Aynı lunaparkta kısa süre önce Discovery adlı eğlence aracından düşen 2 kişi yaralanmış, Hatice Ataman da hayatını kaybetmişti.

Olay, Küçükçekmece, Kavaklı Lunapark'ta saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, eğlence araçlarını kulanırken güvenlik talimatlarına uymayan 2 kişi görevliler tarafından uyarılarak dışarı çıkartıldı. Darp edildiklerini iddia eden 2 kişi, kısa süre sonra arkadaşlarıyla birlikte tekrar lunaparka geldi. Discovery adlı oyuncağın yanına gelen 2 kişi, tartıştıkları operatör Serkan Baytimur'a tabancayla ateş etti.

Serkan Baytimur, kanlar içinde yere yığılırken, mesai arkadaşlarına yardım etmek için gelen Kenan Güney ve Mustafa Özükan da aynı kişiler tarafından bıçaklandı. Yaralanan lunapark görevlileri hastaneye kaldırılırken, polis olaya karıştıkları iddia edilen 2 kişiyi gözaltına aldı.
Olayı anlatan görgü tanıkları, "Daha önce aralarında bir husumet yaşanmış. Eğlence aracına binenler emniyet kemeri takmak istememiş. Bu yüzden kavga çıkmış" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem